Animator worden

Ben jij er dit jaar ook weer bij om te schitteren als een echte draak of superheld te spelen op speelplein WESP? Of ben jij de nieuwe zotte doos in wording? Maar eeeuh, hoe begin je hieraan? 

Stap 1: Lees de animatorengazette

Klik op deze link om te weten hoe je animator kan worden, wat je te wachten staat en welke leuke activiteiten wij voor jou in petto hebben! De animatorengazette vertelt je alles dat je moet weten om deel uit te maken van deze enthousiaste bende! 

Stap 2: kandidatuur indienen

Alle stagiaires, animatoren of hoofdanimatoren kunnen hun kandidatuur indienen via deze link. Let op, de deadline hiervoor is 31 maart. 

Stap 3: vrijwilligersnota en (hoofd)animatorenattest indienen

Klik op deze link om je vrijwilligersnota in te vullen. De ingevulde vrijwilligersnota mail je samen met je (hoofd)animatorattest naar speelpleinwerking@wetteren.be .

Als stagiair(e) beschik je nog niet over een attest en mail je enkel de ingevulde vrijwilligersnota.

Wat nu?

Na het indienen van deze kandidatuur, de vrijwilligersnota en het attest voor de deadline van 31 maart 2021, kan je er zeker van zijn dat je als stagiair of (hoofd)animator aan de slag kan. Slechts bij uitzondering wordt er nog verschoven in de planning, we proberen iedereen minimaal 2 weken te geven. Eind april brengen we jullie via mail op de hoogte van de data waarop jullie deze speelpleinzomer als stagiair(e) of/en (hoofd)animator zullen staan. In bijlage krijgen jullie dan een ondertekende versie van de vrijwilligersnota terug. Indien er wijzigingen zijn in je planning, vragen wij om ons per mail op de hoogte te brengen voor het begin van de speelpleinzomer. Hopelijk maak jij er samen met ons een spetterende zomer van!

Online infomoment

Op 22 februari om 19.00 uur organiseert speelplein WESP een online infomoment. Lijkt het jou leuk om als animator op het speelplein te staan, maar wil je graag eerst wat meer weten over hoe het is als animator en hoe je eraan begint? Dan is het infomoment iets voor jou! Schrijf je hier dan in. De deelnemers zullen via mail een link ontvangen om deel te kunnen nemen aan het online infomoment.
 
 

 want to be part of our team

 

Meer weten?