Inschrijfinformatie

Vanuit de Nationale Veiligheidsraad en door virologen wordt aan de ouders gevraagd om per week voor één activiteit te kiezen. Zo zorg je ervoor dat het aantal bubbels van je kind beperkt blijft. Het is bijvoorbeeld NIET aan te raden om je kind op maandag naar een sportkamp te brengen, op dinsdag naar het speelplein en op woensdag naar de opvang. Hoe meer je wisselt, hoe meer kans dat het virus zich kan verspreiden.

 

Deze zomer zijn er twee manieren om in te schrijven voor het speelplein: een weekinschrijving vooraf, of een daginschrijving ter plekke. Let op, er is maar een beperkt aantal dagplaatsen beschikbaar en volzet = volzet.

 

We zijn ons ervan bewust dat niet alle maatregelen als evident zullen worden beschouwd maar uitzonderlijke tijden vragen ook uitzonderlijke (en soms onpopulaire) beslissingen. De veiligheid en gezondheid van iedereen rond het speelplein is onze prioriteit en deze maatregelen zijn hier noodzakelijk voor. We rekenen er dan ook op dat iedereen het nodige respect kan opbrengen om ze op te volgen.

 

Inschrijvingen vooraf

Om aan de maatregelen te voldoen, voorzien we verschillende bubbels van kinderen en animatoren. Per week wijzigen de bubbels niet en moeten we de bubbel zo stabiel mogelijk houden. Er zijn dus geen wijzigingen binnen de bubbel toegestaan per week.

We vragen de ouders dus ook om zoveel mogelijk per week in te schrijven. Vooraf inschrijven is alleen per week mogelijk. Per bubbel zijn er 30 plaatsen beschikbaar voor vooraf inschrijvingen.

Je schrijft je kind gelijk in voor de bubbel waar hij/zij die week in zal zitten. In het inschrijvingsprogramma is de locatie van de bubbel er bij vermeld. Wijzigingen zijn niet mogelijk, ook niet op het speelplein zelf. Schrijf broers/zussen en vriendjes dus binnen dezelfde bubbel in. Let op: de groene kleuterbubbel en oranje tienerbubbel zitten op De Meiroos.

Je kan je kind inschrijven via reservaties.wetteren.be vanaf 9 juni om 09.00 uur.

 

Inschrijvingen ter plekke

Slechts enkele plaatsen blijven beschikbaar voor inschrijvingen ter plekke. Deze plaatsen kunnen alleen ter plekke per week ingeschreven worden. Volzet = volzet. In- en uitschrijvingen tijdens de middag zijn niet mogelijk.

Tip: De daginschrijvingen zijn per week beschikbaar. Wanneer je kind op maandag en woensdag komt, dan mogen wij op dinsdag, donderdag en vrijdag geen ander kind de plaats geven in de bubbel.

Ben je benieuwd of er op een bepaalde dag nog plekken over zijn? Bel dan naar het speelplein, zij zullen je daarover informeren.

 

Prijzen

De prijzen van het speelplein wijzigen niet: 6 euro voor een hele dag, 5 euro voor het tweede kind, 4 euro vanaf het derde kind en 1,50 euro UITpas met kansentarief.
Bij voorkeur betalen met bancontact. Contact betalen blijft wel mogelijk.