Word jij speelpleinanimator bij speelplein WESP?

Zin om je te verkleden als draak of om superheld te spelen? Bezorg je kinderen graag de tijd van hun leven? Dan ben jij een geboren speelpleinanimator! 

 

Stap 1: Lees de animatorengazette

In de Animatorengazette van Speelplein WESP vind je alles over onze werking. Van het verschil tussen een stagiair, een animator en hoofdanimator tot extra info over de leeftijdsgroepen en activiteiten.

Stap 2: Dien je kandidatuur in

Alle stagiairs, animatoren of hoofdanimatoren moeten voor 30 april 2024 hun kandidatuur indienen. Zo hebben wij de nodige gegevens en zicht op jouw beschikbaarheden. 

Kandidatuur 2024

Stap 3: Dien je vrijwilligersnota en (hoofd)animatorenattest in

Een vrijwilligersnota is een soort contract voor een goede samenwerking met de gemeente Wetteren en speelplein WESP. Vul het document in en mail het samen met je (hoofd)animatorattest naar speelpleinwerking@wetteren.be. Als stagiair heb je dat attest nog niet, gewoon de vrijwilligersnota doormailen volstaat. Ook deze documenten moeten voor 30 april 2024 in onze mailbox zitten.

Download de vrijwilligersnota 

Wat na je inschrijving?

Als je voor 30 april je kandidatuur hebt ingediend en ons de ingevulde vrijwilligersnota en je attest hebt bezorgd, kan je zeker zijn dat je als stagiair of (hoofd)animator aan de slag kan. Het is heel uitzonderlijk dat we nog moeten schuiven in de planning. We proberen iedereen minimaal 2 weken te geven.

Begin mei mailen we jouw data. In bijlage zit dan ook de ondertekende versie van de vrijwilligersnota. 

Veranderen je plannen? Breng ons snel op de hoogte, dan kunnen we nog vervanging vinden. Je mailt dan voor de start van de speelpleinzomer naar speelpleinwerking@wetteren.be

 

want to be part of our team

 

Meer weten?