Word jij speelpleinanimator bij speelplein WESP?

Zin om je te verkleden als draak of om superheld te spelen? Bezorg je kinderen graag de tijd van hun leven?
Dan ben jij een geboren speelpleinanimator! 


Hieronder vind je wat je moet doen om stagaire of (hoofd) animator te worden bij WESP.

Bekijk zeker ook ons infofilmpje!

 

Stap 1: Lees de animatorengazette

In de Animatorengazette van Speelplein WESP vind je alles over onze werking. Van het verschil tussen een stagaire, een animator en hoofdanimator tot  extra info over de leeftijdsgroepen en activiteiten.

Stap 2: Dien je kandidatuur in

Alle stagiaires, animatoren of hoofdanimatoren moeten voor 30 april 2023 hun kandidatuur indienen. Zo krijgen wij jouw gegevens en zicht op jouw beschikbaarheden.  

Stap 3: Dien je vrijwilligersnota en (hoofd)animatorenattest in

Een vrijwilligersnota is een soort contract tussen de gemeente Wetteren en speelplein WESP: zo kunnen we op goede manier samenwerken. Download de vrijwilligersnota, vul het document in en mail het samen met  je (hoofd)animatorattest naar speelpleinwerking@wetteren.be. Als stagiair(e) heb je dit attest nog niet, gewoon de vrijwilligersnota doormailen volstaat.
Opgelet: ook deze documenten moeten voor 30 april 2023 in onze mailbox zitten.

Wat na je inschrijving?

Na het mailen van je kandidatuur, de ingevulde vrijwilligersnota en je attest voor 30 april 2023, kan je zeker zijn dat je als stagiair of (hoofd)animator aan de slag kan. Het is heel uitzonderlijk dat we nog moeten schuiven in de planning. We proberen iedereen minimaal 2 weken te geven.

Eind april mailen we jouw data. In bijlage zit dan ook de ondertekende versie van de vrijwilligersnota.

Veranderen je plannen? Breng ons snel op de hoogte, dan kunnen we nog vervanging vinden. Je mailt dus voor de start van de speelpleinzomer naar speelpleinwerking@wetteren.be

 

 want to be part of our team

 

Meer weten?